Werkveld

Carl Rennen ‘aanleg & onderhoud buitensportaccommodaties’  heeft inmiddels sinds de start van het bedrijf een scala aan projecten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers in binnen en buitenland.

Onze opdrachtgevers zijn:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Collega sportveldenbouwers
  • Overheden
  • Verenigingen en sportclubs

In onze bedrijfsvoering houden wij ons bezig op verschillende werkvlakken. Van advisering tot en met de zelfstandige uitvoering van projecten. Een veel betekende combinatie omdat vrijwel alles wat wij doen vanuit de praktijk wordt benaderd.

Zo hebben wij bijvoorbeeld door onze onderhoudswerkzaamheden een goed beeld op het slijtagegedrag van kunstgrassystemen. Dit beeld nemen wij mee in de advisering van bijvoorbeeld de aanleg of renovatie van een nieuw kunstgrassysteem.

Werkvlakken

Onze dienstverlening staat voor u klaar voor kleine of grote adviezen of het nu gaat om een klein of groot probleem, wij zijn graag een luisterend oor en denken graag met u mee voor een passende oplossing.
lees meer …..

Ten behoeve van de voorbereiding van projecten kunnen wij ondersteunen in de verschillende fasen van het tot stand komen van een project. Hierbij kunt u denken aan een ondersteuning in de ontwerpfase, offertefase en uitvoeringsfase.
lees meer …..

Als projectmanagement kunnen wij toezicht houden en/of directie voeren vanuit de opdrachtgever of de organisatie rondom de realisatie van een project. In beide gevallen zijn kwaliteit en kostenbewaking de key words in het managen van het project.
lees meer …..

Ook kunstgras heeft onderhoud nodig om de functionaliteit te waarborgen en de levensduur te verlengen. Twee belangrijke aspecten waarom wij ons gespecialiseerd hebben in het onderhoud van alle soorten kunstgras.
lees meer …..

Wij zien u oude kunstgrasveld per definitie niet als afval. In het kader van duurzaamheid en CO2 reductie is onze filosofie om vrijkomende materialen bij een renovatie van een kunstgrasveld zo veel als mogelijk her te gebruiken, zonder dat daar veel bewerkingen of transporten nodig zijn.
lees meer …..

Staat op onze website niet de informatie die u zoekt, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Scroll naar boven